企鵝捉迷藏圖畫書遊戲,搜索企鵝他的衣服被隱藏在雪地中 限時免費推廌app
Games

Bino!
iPhone/iPad 雙系統版本
View In iTunes
iPhone
View In iTunes
iPad
原App Store內容轉載:
  
 
Bino is vandaag (27 januari) gratis in verband met de AppEvent actie tijdens de maand januari! Bezoek www.appevent.com voor meer gratis apps in de komende dagen!

De koudste app in de App Store: Verstoppertje spelen met pinguïn Bino.

'Verstoppertje spelen met pinguïn Bino' is een grappig spelletje voor kinderen vanaf ca. drie jaar die ze helpt hun fijne motoriek te ontwikkelen. Ondertussen hebben ze het grootste plezier met het zoeken naar de witte pinguïn en zijn kleren die verstopt liggen in de sneeuw. Wanneer de kinderen alles gevonden hebben, mogen ze Bino aankleden.

De app is gemaakt door Zinder uit Utrecht die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle apps voor Maan Roos Vis, Rom Pom Pom, Bobo en Inkie. 'Verstoppertje spelen met Bino' is hun tiende app.

De Bino app is gebaseerd op de populaire prentenboeken van schrijver Marcel van Driel en illustrator Vera de Backker. In 2010 verschenen er acht prentenboeken rond de sneeuwwitte pinguïn op basis van acht gedragscategorieen, zoals oa. Samenwerken, Voor Jezelf opkomen en Kiezen. Deze maand verschijnen er bij uitgeverij Kwintessens vier nieuwe prentenboeken: Bino is Boos, Bino is Bang, Bino is Blij en Bino is Bedroefd. De eerste acht prentenboeken zijn inmiddels vertaald en komen dit jaar uit in China, Taiwan, Vietnam en Turkije.